2017. február 15., szerda

Epson dx4400 tintapatron

Epson dx4400 tintapatron

Egyszerű - kényelmes - gyors rendelés. Colorway Canon kompatibilis tinta szett - 100ml (black, cyan, yellow, magenta). Válasszon költséghatékony utángyártott- és stabil eredeti patronjaink közül!


A nyomtatófej a patroncsere helyzetbe áll, és a tápellátás jelzőfény villogni kezd. A kiürült tintapatron a patroncsere. A megvételénél azonnal vettem utángyártott patronokat és azzal használtam, hogy esetleges.


EPSON (utángyártott) nyomtatófej. Patronos bolt, az Ön patron és. Betettem a patronokat, elindítottam a nyomtatást de azt jelzi hogy nem kompatibilis. Egy alkalommal csak a feketét felismerte.


Epson dx4400 tintapatron

Megbízható minőségű utángyártott tintapatron. Oldalkapacitás megtekintése itt. Légyszi vki segítsen, mert megőrülök már!


Epson dx4400 tintapatron

Nem nyomtat feketét, pedig van a patronban, csak keveri a színeket. A gyártó szerint üti a régi lábas patronokat, de az uj T07-TOszériákkal sem bajlódik. Ingyenes kiszállítás azonnali mennyiségi kedvezmények nagy választék.


Minőségi utángyártott és eredeti tintapatron és toner. Feltöltötte: NyomtassOlcson. Az első lakossági nyomtatókellék webáruház. Epson tintasugaras nyomtatóban.


Ennek alternatívájaként telepíthet egy alkalmazást a tintaszintek ellenőrzésére vagy figyelésére. Hozzáadás a kívánságlistához. Zafir Premium Tintapatron (61) Sárga. Sofrtweresen vagy.


Az LCD kijelzn követheti a tintapatron cserére vonatkozó utasításokat. UTÁNGYÁRTOTT TINTAPATRON, kérem megjegyzésben írja meg mely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.