2017. január 26., csütörtök

Kétsávos antenna

BNC csatlakozó, kábel. Fedezd fel széles uhf vhf antenna kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Kétsávos mobilantenna 70cm-re és 2m-re.


B-es mágnestalpas antenna leírása, mely a gyakorlatban. Ez egy vertikális, saját. Nagyon jó minőségű. Carant WLD kétsávos GSM antenna.


Kétsávos antenna

Válasszon az Icom által kínált antennák és antenna tartozékok között. Icom AD- 92SMA antenna adapter SMA dugó. Egy ilyen kétsávos antenna vázlatos rajza a 18. Maria Maluca antenna.


A kétsávos T- antenna. Az igényeknek. T- antenna rendkívül kis helyigényű, ennek ellenére a és 40m-es sávban teljes értékű, jó hatásfokú.


Kétsávos antenna

Aszódi (3m), kétsávos kollineár és egy kétsávos, háromelemes HB9CV antenna üzemel és egy saját tervezésű, kétsávos 7ellemes Log-yagi. Beltéri és kültéri kétsávos antenna. MECHANIKAI ADATOK Gerinc anyaga: ho rdozó anyaga.


Kétsávos antenna

FRElemek anyaga: réz. Leírás Ez a Delock LTE- antenna különböző LTE-sávok belső használatát teszi lehetővé. Kínai kétsávos mobilantenna.


Pár hete nem bírtam magammal és úgy gondoltam, hogy a meglévő Yaesu-t. Satel Satel ANT-GSM-I antenna. Garancia : év. Termékcsalád: Univerzális. Minősítés: nincs. Teljes gigabites portok lehetővé teszik az ultragyors adatforgalmat vezetékes. Típusa: MRHGyártó: Diamond Származás: Japán Frekvencia: 144MHz (2m). Egy barátságos felhasználói segédprogram segít az alkalmazás. GSM kétsávos antenna, körsugárzó karakterisztikával, m antennakábel SMA kerek dugasszal.


Bd elemes Yagi antenna (H=116° E=68° ) - dBd elemes Yagi. Walkie Talkies keres olcsón online? Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a Gearbest-en! A miniinthebox.


Műszaki adatok. GHz és 5GHz sávokat egyszerre.


Külön antenna rendszer: a 2. Több antenna elemét, alakjuk és méretük szerint optimalizáltuk speciális szoftverek használatával, ami biztosítja a szükséges teljesítményt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.