2017. január 25., szerda

C920

C920

Logitech Webkamera boltok, képek. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az. Ez a webkamera megéri az árát még ha. HD-felbontású, gyorsabb, egyenletesebb képsorú videó, amely több számítógépen lejátszható. Ft - év garancia fogyasztóknak(magánszemélyek).


C920

A webkamera Full HD video-val rendelkezik, ami simább és gyorsabb, és kompatibilis a több számítógéppel. Automatikusan korrigálja a gyenge megvilágítást. MP kategóriában.


Nagyfelbontású videocsevegés. Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a. It has a Full HD glass lens for crisp, clear images.


C920

Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt! Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Height x Width x Depth:43.


Garancia: év. Ez a termék jelenleg nem elérhető! Csatlakozó: USB 2. Tulajdonságok: Carl Zeiss optika. Mikrofonos webkamera. Record a video in your bedroom, make a. More from LOGITECH. The flexible and adjustable HD webcam that outperforms built-in webcams. C9HD Pro Webcam. VIDEO CALLS IN FULL HD. Akár videohívást indít vagy videót rögzít, jól kivehetően és élénk színekben fog. Be seen in brilliant clarity and make calls in Full HD at. Miskolc január 03.


Barátomtól kaptam Angliából, de nekem. Peso del producto: 0. A kritika szerzője: Andrew E. Gyártói cikkszám. Specifications.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.