2016. december 6., kedd

Hp 21xl

Hp 21xl

GTEcopixel Fekete Tintapatront! Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos. Szín: fekete, Megveheted a tintabox. Fedezd fel széles hp 21xl kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Nyomtató kellékanyag. Miért a mi Ügyes tintapatronunkat vegye meg? Négyszeres tintamennyiséggel 7oldalas!


Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Utángyártott toner mindenki számára elérhető diszkont áron.


Gyári és kompatibilis, utángyártott Hp, Canon, Samsung toner és nyomtatópatron minden típushoz. HP háromszínű. Lapkapacitás. A fent látható kép némely esetben illusztráció.


XL utángyártott patron. A kapacitás megegyezik az eredeti tonerekével. Címke:Tintapatron, Toner. Ft-os áron elérhető. A szállítás a regisztrált. A végfelhasználónak kell. Inkeredeti, utángyártott, és töltött tintapatron, toner, utántöltő szett 100%-os. Ez a termék nem kelt el a piactéren. Amennyiben szeretnéd megvásárolni, ide. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Hp 21xl utangyartott árak egy helyen többszáz bolttól.


Hp 21xl

Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! In offer remanufactured cartridges, original products and inks for. Részletes leírás. Office Products.


Szállítási díj: 1. Print more rich, laser-quality black text. Reliable delivery. Garancia: Nincs kellékszavatosság. Normál ár: Nettó: 3. Még nem érkezett értékelés.


Hp 21xl

Lézernyomtató minőségű szöveg. Kiváló minőség és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.