2016. december 27., kedd

Hd vga kabel

Hd vga kabel

Maximális gondoskodás: A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatokkal készült StarTech kábelek és átalakítók biztosítják mind a teljesítményt, mind az átviteli. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés.


Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és akciók. Hope R Full HD. Kábelek átalakítók választékunkban. D-sub 1 mini sub D1 mini D1 DB-1 HDB-1 HD -vagy pedig HD15. A készülék támogatja a Full HD -t és az Ultra HD technológiát garantálja a magas minőségű. Hasonlítsa össze a weboldalon a Vga hdmi kabel árakat, találja meg a legjobb ajánlatot. Kolink KKTM03QMM Videókábel vásárlás kedvező áron!


Hd vga kabel

Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az firstshop. VGA kábel dugó-dugó 5m. Fém ház (pólusú ház pólusú HD -D csatlakozóhoz).


Hd vga kabel

LogiLink HDMI Csatlakozókábel 1. HDMI kábelek, monitorkábelek - rendelje meg nap visszavételi. Audio Return Channel, Ultra HD (4k) HDMI. Részletek Adatok. Gyártói Cikkszám. CC-PPVGA-20M -B. Hibátlan tesztelt. Dugó-Dugó (D-Sub) hossz: 30m. Keresek: Hdmi to vga kábelt keresek akinek van eladó az irjon. C3_A9kjellemz_C5_91k. Voltak olyanok akik. Készlet: Külső raktáron. RAM:GB DDRSO-DIMM. HDD:3GB SATA 2. Garancia: hónap. Ft-os áron elérhető.


A kábel analóg jelet továbbít minõségûen Full HD felbontásig. Egyrészt könnyű a használata, a kábel olcsó és ma már szinte minden. A termék pillanatnyilag nem elérhető! Wii-n az elérhető felbontás 480p, PSesetén.


Elérhető: Raktáron. TV kábelek különböző méretekben és hosszban a MALL. High-Definition Multimedia. Ha a kijelzőhöz erre a kábelre van szükség, a kábelt külön meg kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.