2016. december 11., vasárnap

Aszférikus

Az aszférikus lencse olyan optikai lencse, amelynek felületi profiljai nem gömb- vagy hengerprofilokból állnak. A fényképészetben azokat a lencse. Bővebb információt találhat az aszférikus kontaktlencséről a CooperVision szójegyzékében.


Kontaktlencsével kapcsolatos fogalmak az életminőség javításáért. Choose another country to see local content. Toggle navigation. Mit nyújtunk Önnek?


Aszférikus

Aszferikus szó jelentése az idegen szavak szótárában. A topszótár segít megérteni és értelmezni a beszédben és írásban használt, meghonosodott idegen. Bonyolultabb felületi profilja képes csökkenteni.


Látogassa meg. Aszférikus - Téma:Fényképezés - Online Lexikon - Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár. Elsősorban magasabb törésmutatójú lencséket kell használni, ha ehhez még aszférikus felületkialakítás is társul, akkor lesz a lencse a legvékonyabb.


Aszférikus

Forgásszimmetrikus, aszférikus elülső felszínének köszönhetően a ZEISS Monofocal AS lencse elülső görbülete laposabb, képalkotása kiváló. A ZEISS Monofocal Aphal egy műanyag aszférikus lentikuláris lencse, amit kimondottan súlyos hiperópia és afákia esetére terveztünk. Jelölése lehet Asp.


ASZFÉRIKUS LENCSE. Az aszférikus elnevezés (angoluls aspheric) a sphere vagyis a gömb szóból, annak tagadásából ered. A » aszférikus optikai elem« optikai rendszerben használt olyan elem, amelynek képalkotó felületét vagy felületeit az ideális gömbfelület alakjától eltérőre.


Például az aszférikus lencsék (Nulux tervezés) nagyobb, torzításmentes látómezőt biztosítanak, míg a dupla aszférikus lencsék (Nulux EP tervezés) éles látást. Olyan üveglencse. Az objektívekkel kapcsolatos kifejezések szószedete.


A 0JPD - Külső tükör bal, bowd. Felület, alapozott. Forgalmi engedély fajta, E-típusbizonyítvánnyal. Szemészet - sebészeti beavatkozások Budapesten a Duna Medical Center magánkórházban.


Aszférikus

Az első dolog nem volt túl nagy szám: azonnal aszférikus tükörlappal csökkentették a holtteret. A komoly dolog azonban csak ezután jött. Vásároljon online az RS-nél.


RS PRO Bi- aszférikus nagyító, nagyítóerő: 1 lencse Ø: 29mm vagy Nagyítók széles választékban, másnapi szállítással. Az aszférikus kialakítású lencsének geometria bonyolultabb, a görbületi sugara fokozatosan változik a középről a perifériára, így a lencse észrevehetően. DictZone online magyar-angol szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen.


Komplett szemüveg kétszeresen vékonyított aszférikus 1. Szállítási idő: 1nap. Ha túl kicsi a felirat vagy az apró részletek nem láthatók pontosan, nagyítóra van szükség. Az Eschenbach nagyítók és olvasószemüvegek j.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.