2016. december 22., csütörtök

Aktív házimozi

Aktív házimozi

Fedezd fel széles aktív házimozi mélynyomó kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Házimozi rendszer, erősítő, hangfal. Budapest, XXI. Szállítással is kérheted. Az aktív hangfalak beépített erősítővel rendelkeznek, így meghajtásuk nem igényli különálló végfok. Mélynyomó nélkül nem lesz igazi a házimozi hangzás. Válassz magadnak kínálunkból igényeid és a szobád mérete szerint! Vásárlás: Mélyláda boltok, Mélyláda árak összehasonlítása.


Olcsó Mélyládák, rendkívüli aktív. Aktív hangfal típus: Típus: 5. Polk Audio HTS aktív házimozi mélyláda.


AudioVision Online - hírek, tesztek, beszámolók, információk az audio, házimozi és multimédia világából. A Wilson SUB-- egy kompakt méretű és jó minőségű mélynyomó a belépő szintű ár-osztályban vezető értéket képvisel.


A tömör MDF szekrényszerkezet bizt. Akai SS034A-66TT 2. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! W teljesítmény, WiFi, Bluetooth és NFC, C DVD és Blu-Ray, kimenet: USB és HDMI.


Aktív házimozi

Ft áfa nélkül 1. USB, Bluetooth - Hangprojektorok. Denon Márkabolt szakáruház a legnagyobb választék audio-video, sztereó és házimozi készülékekből, hangfalakból, fejhallgatókból, valamint AV. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Hasonlítsa össze az árakat!


Nagyon megkímélt állapotban, keveset használt. Teljesen diszkrét, azonos teljesítményű hat erősítős csatornás. Kicsit zavaros a kérdés!


Ha aktív mélyládát szeretnél rákötni a házimozi erősítőjére,akkor írd le azt is,hogy az erősítőn milyen ki és a mélyládán milyen bemenet. Areal 52 125W RMS, aktív 5. Linie-300-BH 5. A legtöbb alsókategóriás erősitő csak erősítet kimenettel rendelkezik és aktív mélyládát kell hozá venni! Akciós házimozi akár házhozszállítással is! A koax kábel elviekben jó lesz!


Aktív házimozi

Aki kételkedne. Magnat Monitor Supreme SUB 302A aktív mélysugárzó. DENON DHT-S3házimozi hangprojektor – vezeték nélküli aktív mélysugárzóval. Megosztás: Mennyiség.


Készüljön fel a lenyűgöző hangminőség világára az LG házimozi rendszerek jóvoltából. A csúcstechnológiát felvonultató mérnöki megoldásoktól a Smart TV. Eredeti hangfalai nincsenek már meg, SAMSUNG házimozi rendszer hangfalakkal adom.


Hibátlanul működik, eddig filmnézéshez volt. Látványos hangfalszett. HECO Ambient Sub 88F Black Ultralapos, kompakt, Bass-reflex aktív mélysugárzó, fekete. Adás-vétel, csere - avx.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.