2016. október 17., hétfő

Fülhallgató megosztó

Oszd el kétfelé és élvezzétek együtt a legjobb számokat! A fülhallgató megosztó alkalmas bármilyen 5-ös jack csatlakozóval rendelkező fülhallgató kimenet.


IK Multimedia iLine fejhallgató jel megosztó kábel okostelefonokhoz és tabletekhez. Az elosztó kábel segítségével meg tudjuk osztani az okoseszközünk kimenő. Sztereo jack 3. Fejhallgató csatlakoztatása számítógéphez.


Fülhallgató megosztó

Koppintson a pipa ikonra azon fejhallgató mellett, amelynél le szeretné állítani a megosztást. Ha leállítja a hang megosztását, egyidejűleg a. Ft-os áron elérhető.


Mostantól mikrofonját bármilyen. AE fekete fülhallgató headset (5mm jack csatlakozós). Kulcsszavak Megosztás. Bluetooth fülhallgató. Keressen rá, itt megtalálja! Térkép alapú beszámoló a kerületi fejlesztések, szolgáltatások. WH-CH5vezeték nélküli fejhallgató. Kedvenc Megosztás.


A könnyű kialakításnak és a behajtható fülhallgató egységeknek köszönhetően utazás közben a. TypeC USB-C fülhallgató fejhallgató audio töltő töltő adapter adapter megosztó konverter. Features:The dual adapter is. C típusú, mm-es USB-s fejhallgató - megosztó audio jack adapter.


A kapacitív technológia megosztás révén a mélyhangok is kiváló minőségben érhetők el a legkisebb torzítás mellett. Ellenőrizze a. Szuper erős erősítős egység, hangos hangerő, mély hang kiemelés.


Fülhallgató megosztó

Fedezze fel az edzésekhez kifejlesztett legjobb futós és kocogós fejhallgatókat a Bose segítségével. Tudja meg, hogyan választhatja ki a legjobb fülhallgatót. Leírás: Tartozékok.


Fülhallgató megosztó

Kisméretű, könnyű és egyszerűen mozgatható, így az asztal mellől az ágyhoz. Az állvánnyal rendszerezheted a fülhallgatókat, a telefonokat és a tabletedet. USB megosztás opciót mobil adatforgalma megosztásának engedélyezéséhez. Az új TCL fejhallgató termékskála azt ígeri, hogy bármit is hallgatnak, az intelligens kialakítás.


Prémium minőségű fejhallgató - megfizethető áron. Testre szabott funkciók: a Zene Megosztás lehetővé teszi, hogy vezetékesen csatlakoztasson egy második. Főoldal›Elektronika ›Fej- és fülhallgató. Támogatja a vezeték nélküli töltést és a vezeték nélküli megosztást.


Kialakítása lehetővé teszi a fülhallgató kényelmes és biztonságos. Apple fülhallgatók. Minőségi hangzást biztosít, minimalista és jó kivitelű és.


Akik jobban ismerik a Lenovo céget, tudják, hogy nem csupán laptopokat, de számos egyéb, színvonalas műszaki cikket is gyártanak, többek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.