2016. október 10., hétfő

Canon mp 282 tintapatron

Canon mp 282 tintapatron

Egyszerű - kényelmes - gyors rendelés. Megjegyzés: áttekinthető és könnyű termék keresés. Mennyire vagy elégedett a rendelt termékkel vagy termékekkel?


Ne álljunk meg a tintapatron keresőnél: MP2nyomtató CISS rendszerrel kiegészíthető, utólag is. Eredeti és utángyártott tintapatronok, tonerek. Országos kiszállítás.


Canon mp 282 tintapatron

Ft-ért a NyomtassOlcsón. Alapítvánnyal közösen készítettünk, megköszönve a decemberig összegyűlt közel millió forint adományt! Olcsó eladó új és használt canon mp2nyomtató.


Canon PIXMA MP2kategória. Multifunkciós, mp2és. PRÉMIUM MINŐSÉG! MP 2Pixma MP 2Pixma MP 2Pixma MP 4Pixma MP 4Pixma MP. CANON TINTAPATRON UTÁNTÖLTŐ KÉSZLETEK. Utántöltő készlet kódja. PGI-570XL PGI570XL CLI-571XL CLI571XL Bk-C-M-Y chipes festékpatron. Bővített felhasználói kézikönyv. A készülék áttekintése. A nyomtató részei és kezelőszervei. A LED kijelző és az alapvető műveletek. Típus: Eredeti. Kategória: Tintapatronok. Kapacitás: 15ml.


Canon mp 282 tintapatron

J UTÁNGYÁRTOTT TINTAPATRON. EU15 A tinta maradék szintjét nem lehet megfelelően felismerni. Cserélje ki a tintatartályt. Még nem érkezett értékelés.


FINE patrontartó Tegye be a. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! Termék mérete: 4x 2x 1mm (Szé x Mé x Ma). Funkció: tintapatron. Lapkapacitás: Bk 2C 244.


Válogass a Jófogás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.