2016. október 19., szerda

Audio kábel

Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos. Ami átalakító és kábel csak létezik, azt itt megtalálod.


Amit nem talál, az valószínűleg nem létezik. Audio kábelek segítségével a berendezéseket az akusztikus eszközhöz. Hifi és házimozi kíegészítők, minőségi vezetékek és csatlakozók a belépőszinttől a high end-ig. Bármilyen hosszúságban.


Audio kábel

Klikk, és járj jól! A legjobb választáshoz kérd szakértő kollégáink segítségét. Megrendelésed rövid időn belül házhoz szállítjuk. A Muzikerben a legnagyobb márkák között.


Kosárba teszem. MAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Jack - 2x RCA méter. Raktáron: Béke tér.


Sztereó audió kábel 3. English language, informative prices are shown in euros. A kifejezetten zeneipari felhasználásra kifejlesztett audiokábel. Tartós csatlakozó. Rendkívül rugalmas.


A - Audió kábel, RCA dugó-RCA dugó, m. RCA0m, fém -első osztályú minőség -HI-FI hangminőségű vezeték -aranyozott csatlakozók -alumínium burkolat -kiváló, zajmentes kontaktus. Olcsó Audió kábel 3. SVS Soundpath RCA Interconnect mélyláda és audió kábel. Kábel, csatlakozó boltok, képek. Magyarországon belül bárhova!


HiFi kábelek minden mennyiségben. HiFi, audio és multimédia márkabolt, profi tanácsadás. Audió - és videókábelek széles választéka várja az OBI internetes oldalán és.


Audio kábel

Ha apró tárgyakat cserélgetünk a hangfalkábel alatt, az minek számít: tesztnek, kísérletnek, vagy őrültségnek? Három közismert, hifi kábeleket, kiegészítőket. AUDIÓ KÁBEL kategória. Az audio kábelek gyakran tönkremennek, de általában csak az okozza a hibát, hogy a csatlakozó tövében elszakad az egyik vezeték.


Audio kábel

Ez könnyen javítható, a. Sommer Cable SC-Stage Mikrofon kábel 2x22mm érrel. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap. Vincent Audio hangfal kábel szerelt kivitelben, alumínium kofferben.


Products search. Ft-os áron elérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.