2016. szeptember 30., péntek

Korizás

Korizás

Budapesti Sportszolgáltató Központ A Budapesti Sportszolgáltató Központ két kiemelt sportintézménye a Városligeti Műjégpálya és a Margitszigeti Atlétikai. Töltsd ki az alábbi mezőket, ha jegyet szeretnél venni az éjszakai korizás eseményre!


Egy vásárláskor csak egy esemény választható. Ingyenes éjszakai korizást kínálnak az ország jégstadionjai. Sokszínű Vidék. Negyedik alkalommal rendezik meg a Jégpályák.


Te már felkészültél a jégkori szezonra? Még sosem korcsolyáztál jégen, vagy a meglévő korid már. Részletek: Írta: ShoeShine team. Nincs is jobb kikapcsolódás a téli hónapokban a korcsolyázásnál, ezért most vasárnap a Városligeti Műjégpályán.


Pénteken Halloween buli, szombat-vasárnap korcsolyázás reggeltől estig. A Városligetben a Liu testvérekkel is találkozhatnak az érdeklődők. Amikor a jégre lépek,teljesen eltudom felejteni a gondokat,terheket és csak korizok szabadon!


Ki szeret még korizni ? Füles bedugva, keréken gurulva, Nézve a tájat hosszan elbambulva. A már bevett útvonalon haladva, Magamban nagyban. Debrecenben egykoron, ha hidegebbre fordult az idő, kinyitott a műjégpálya az Oláh Gábor utcán.


Hétvégén egy szuper korizás várt ránk Budaörsön egy kedves régi Partnerünknél. A Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola hivatalos honlapja. Ennyi volt a korizás a Dunakapu téren.


Korizás anno a Nagyerdőben. A korcsolyapálya november végétől vonzotta az érdeklődőket a Dunakapu térre. Békásmegyer hivatalos honlapja. Ti hogy viselitek az ünnepek előtti.


Az idei téli szezonban is kilátogatunk iskolánk diákjaival a szabadon siklás örömét átélni a Stadion. Salsas korizás a Bálnában.


Lenyűgöző Duna-parti panorámás korcsolyapályánkon újabb izgalmas programmal várunk mindenkit! Positions: Assistant Professor. Organization Unit. Presented courses.


Korizás

Details: Hauptkategorie: Hírek Hírek: Erstellt am Dienstag, 24. Kilépés a vetítésből. Weissensee - Karintia. Síterep infó a portálon ». Mindig én voltam a tiéd és nem te az enyém, akkor is távol tőlem.


Korizás

Office: Sophianum 310. Rita Kóris graduated from Budapest Business School with a BSc degree in International. Megnyílt Budapest legmagasabb korcsolyapályája.


A korizás olyan, mint a biciklizés… Jégkorong. Legalábbis a PSN Zrt. Sportiskola jégkorongozói szerint, akiket edzés közben látogattunk meg.


December 27-én nyit a nagyerdei jégpálya – aznap ingyenes lesz a korizás ! Az utóbbi évek legmagasabb átlaghőmérsékletű decemberének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.