2016. szeptember 27., kedd

Egyedi plasztik kártya

A cégek, vállalkozások 68% használ ajándékkártyát ! A plasztikkártya nem mindennapi, lenyűgöző módon képviseli Önt, cégét. Egyedi prémium kártya alapanyagok. Széleskörű felhasználhatósága, praktikussága és időtállósága miatt egyre. Hűségkártya rendszert is biztosítunk!


Ajtónyitó plasztik kártya. Személyre szabott vállalati és klubtagsági belépokártyák belépteto rendszerekhez, egyedi tervezéssel, illetve a. Plasztikkártya készítése: tervezés, nyomtatás.


Ne késlekedjen! Mi segíthetünk! Az általunk gyártott plasztikkártyák megszemélyesíthetőek, egyedi sorszámmal, vonalkóddal, fényképpel.


Egyedi plasztik kártya

Elláthatóak aláíráscsíkkal, direkt arany és ezüst szín. RFI hologram, ofszet. A hagyományos kártya tagságiként, hűségkártyaként és sok egyéb módon használható. Fényképpel ellátva belépőként, egyedi azonosítóként szolgál.


A massziv kialakítás, az egyedi grafika, a bankkártya imidzse, a kapcsolódó lehetőségek teszik a plasztikkártyákat egyedülállóan különlegessé. Hagyományos plasztikkártya.


Gyakorlatilag bármilyen típusú PVC- kártya bérnyomtatása lehetséges egyedi nyomtatással - középen mágnescsíkkal, azonosítóval és megszemélyesített. Sokan keresik az egyediséget.


Legyen az ajándékkártyád plasztik, vagy a névjegye de ha egy kedves. Ilyen lehet például az is, ha a már meglévő ügyfélkörünket megbecsüljük különleges, egyedi bánásmódot biztosítva, s tesszük ezt olyan egyedi lehetőségekkel.


Lehet az egy irodai beléptető- és azonosító kártya, törzsvásárlói kártya. Az azóta eltelt időben a plasztik kártya egyre népszerűbbé vált, a technológia.


Egyedi plasztik kártya

Arra is lehetőséget kínálunk, hogy ügyfeleink egyedi funkciókkal ellátott. Amennyiben nem tud dönteni, vagy egyedi igényei vannak, kérjük keressen. Kártyatartó tok. Ismerje meg egyedileg nyomott plasztikkártya tok kínálatunkat.


Akár kis darabszámtól rendelhető, egyedi grafikával. Képzelje csak el, hogy mostantól a hétköznapi, papír alapú névjegy helyett partnerei számára egy igényesen megtervezett plasztik kártyát nyújt. Saját nyomdai. Napjainkban a plasztikkártya egy igen innovatív marketing eszköz, amely kis.


Egyedi plasztik kártya

Még senki sem nyilvánított véleményt erről. Ezüst színű plasztikkártyák. Tovább a konfigurációhoz. VIP-felirat vagy. Szín-Kép Reklám és. Grafikai Stúdió honlapján. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére Debrecen belvárosában az ön egyedi. Eltérően más plasztik kártyáktól, a prestige matt felülete megakadályozza a kártya lapok csúszkálását.


Rövid határidővel tudunk plasztik kártyát készíteni, melynél az egyedi igények kiszolgálása sem jelent problémát. Készítsen fényképes játék kártyát az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel!


Több száz elégedett ügyfelet és több millió darab plasztikkártya gyártást tudhatunk magunk mögött. Az utóbbi időkben rendkívül nagy növekedést mutatott a plasztik kártyák iránti.


Lehetőség van egy vagy két oldalas, színes illetve fekete nyomású plasztik kártya készítésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.