2016. szeptember 6., kedd

Cpu ventilátor szabályzó

Cpu ventilátor szabályzó

A legtöbb asztali PC és laptop hűtéséről aktív ventilátorok gondoskodnak. Windows alatt az egyedi ventilátorsebességek beállítására. A PC ventilátor szabályzó program Windows rendszereken angol nyelven használható, telepítést nem igényel.


A HWInfo programban az. Saturnba kb mennyibe kerül egy laptop hűtő ventilátor ? Processzor ventilátor szabályozó program? Az ideális ventilátor - szabályzó. Felejtsd el azt a szabályzót.


Letölthető az Aopen SilentTek hardverfigyelő és ventillátorszabályozó alkalmazása. Elérhetővé tette az AOpen legújabb hardverfigyelő alkalmazását, mellyel. Mint azt a neve is mutatja, a SpeedFan segít megváltoztatni a ventillátorok sebességét, hogy ellenőrizze a különböző PC komponenseket. De ez nem minden.


Cpu ventilátor szabályzó

Szerezze meg a SpeedFan. Ne csukja be az ablakot, hogy a hűvösebb forgási sebességszabályozó ne vesszen el. A ventilátor (ok) fordulatszámát is képes szabályozni, támogatja a. A következőben kérnék segítséget, PC ventilátor fordulatszámát szeretném. Nem fog melegedni, de a fordulatszám szabályzás csak a poti tengely.


Akasa FCVAK-FC-06U3BK fekete előlapi ventilátor szabályzó panel. Archív – Tud valaki segíteni? Laptop ventilátor szabályzó program kellene. CPU típusát és.


Cpu ventilátor szabályzó

MALEV (tag) – éve regisztrált. Nincsenek drivebay-ek. Hátlapon csak a vidkarinak van hely. Egy eldugható pwm ventiszabályzó kellene. Külső raktáron. PWM) - szabályozható házhűtés - ventilátorok vásárlás, kedvező 4pin ( PWM) - szabályozható házhűtés - ventilátorok árak óriási kínálattal! Ventilátor szabályzó Akasa FC. Az első módja: a BIOS-ban a ventilátorok működését szabályozó funkció váltása.


Valaki tudna ajánlani egy ventilátor szabályozó programot? Vezérelhető ventilátorok száma, ventilátorhoz. Beépítési méret, Dual 5. Az első módszer: a ventilátorok működését szabályozó funkció bekapcsolása a BIOS.


Hűtő forgásszabályozó program. Az erős ventilátor -zaj problémája a laptop működése közben néha. Olcsó eladó új és használt cpu ventilátor vezérlő. Az iroda dzsessz DeepCool - Tesseract SW - Red - firstshop.


A hőmérséklet értéke (40-től 70-ig, 5-ös lépésekben), amelynél az automatikus ventilátor fordulatszám- szabályozó aktiválódik. Alaphelyzetben a GPU ventilátor fordulatszáma a túlhevülés elkerülése érdekében.


Mennyi a ventilátor szabályzó ára használtan? Megpróbáltam csinálni egy pc ventilátor szabályzót (pcventi01).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.