2016. augusztus 8., hétfő

Mlt d111s eredeti toner

Mlt d111s eredeti toner

Erre a tonerre nyújtott garancia: hónap. A kazettában lévő. Ezer oldalnyi tökéletes betűhalom vagy ábra, a beszáradás esélye nélkül. Részletes leírás ». Vissza az előző oldalra.


Mlt d111s eredeti toner

MLT D111S helyett is ! Tintapatronok. Samsung MLT-D111S lézertoner eredeti 1K (SU810A). Termék csoport: Toner. Nyomtató gyártója. Ft-os áron elérhető. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Ft Üzletben: Beszerzés alatt Külső raktáron: Elérhető Csomagfeladás. Raktáron: db. Ingyenes kiszállítás. Utángyártott toner mindenki számára elérhető diszkont áron. Megtekintett termékek. Még nem tekintett meg terméket. Válogass a Jófogás.


Fekete RED BOX, MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY MÁR KÉT DARAB VÁSÁRLÁSA ESETÉN! Miért válassza a. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. Házhozszállítás. Szín A: fekete.


Mlt d111s eredeti toner

Gyártó: ICONINK. Kellékanyag típusa: Black toner. Garancia: év. Az Ön nyomtatója eredeti gyári kellékanyagként ismeri fel. Nemzeti Tonerbolt. Futár: munkanap PickPack Bp. Szállítási díj: 9Ft.


Az eredeti toner vásárlásakor nem kimondottan fontos ezekre odafigyelni, hiszen a gyártó garantálja a minőséget. Szemben az utángyártott tonerekkel, ahol.


Kontúros, éles nyomtatási kép jellemzi. Zsákold be akciós termékeinket! Patron vagy Toner, Toner. Töltöttség (ml), 0.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.