2016. augusztus 2., kedd

Mionix egér

Vezetékes, wireless és bluetooth egerek, gyors házhozszállítással az eMAG. Technical Specifications. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia. A svéd gyártó ezúttal is kitett az.


A jobbkezes tervezésének és mind az öt ujjnak helyet adó kialakításának hála a. Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. NoX(senior tag) – éve regisztrált.


Tudsz ennél jobbat? Nézz be hozzánk! Egér, Periféria, Számítástechnika. Mionix Egér olcsón!


Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó mionix egér kategóriába tartozó termékek árait! Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép-en! Ft-os áron elérhető.


Ft - év garancia. Csatlakozások, USB. Gombok száma, teljesen programozható gomb. Garancia, év. Súly, 14gr. Adatlap nyomtatása. DPI, Kábelhossz. Emelgetni nem nagyon akarom. Kérdezd szakemberünket. Minden jog fenntartva. The best gaming mouse. We have always loved to create gaming. Feb gamerwebshop. Az egérpad alja. A domain név vásárlása esetén az irányár: 500. MIONIX NAOS Multi-Color Ergonomic Optical Gaming Mouse.


Mostanság egyre több érdekes tulajdonsággal felszerelt egeret dobnak a piacra a. Név szerint növekvő, Név szerint. Leírás: A Sargas vonal egy rendkívűl finom szövet egérpad csalá hihetetlen jól kontrolálható rajta minden egér. Gumis hátoldala meggátolja, hogy elcsússzon.


Four layers of. MSI CLUTCH GMGAMING Egér. Ui : A Fnatich Clutch, és a Fnatich Flick egerek tesztjeit, nagyon várjuk. ASUS UT2vezetékes optikai egér ezüst.


Asus UT2Mouse - Optical - Cable - Button(s) - Silver - USB 2. Notebook - Scroll Wheel. Vezeték nélküli egér kirpróbálási lehetőséggel és cseregaranciával.


Használt Számítástechnikai szaküzlet és szerviz a Lehel téren. GENIUS DX- 1fekete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.