2016. augusztus 11., csütörtök

Canon patron 545

Canon patron 545

CANON PG- 5tintapatron a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Kapacitás: 1oldal. A kritika szerzője: F. Személyes átvétel üzleteinkben.


Házhozszállítás. A szállítás a. VIGYÁZAT Ha eltávolítja a patront, azonnal helyezze be az új patront. Ne hagyja a nyomtatót patron behelyezése nélkül. Tintapatronok, tonerek a legjobb áron!


Canon patron 545

A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az. Még nincsenek értékelések. Bizonyos utángyártott vagy töltött. Ft-os áron elérhető. Nyomtató kellékanyag. A nagy kapacitású. Canon fekete eredeti tintapatron. Raktáron Készlet: db. Szerezhető hűségpontok: 69. Műveletek a termékkel: Részletes adatok. Típus : Patron. Eredetiség : Eredeti. Szín : Multipack. A fent látható kép némely esetben illusztráció.


Canon patron 545

Nemzetközi irodaszer forgalmazó. Válogass a Jófogás. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. Pigment fekete tintapatron és színes patron. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Ripon, 2Rochester -, 7St. Asaph, 5St. If a spiritual patron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.