2016. július 18., hétfő

Űrállomás webkamera

Űrállomás webkamera

ISS legénysége négy kamerát szerelt kívülről az űrállomásra. A High Definition. Ha érdekel a világűr vagy az asztronómia.


Föld online élő világ navigációs és webkamerák app föld online élő webkamerák megtekintéséhez online föld segítségével online föld élő néző. A világ minden. ISS fedélzetén beállított webkamera képe az amerikai kontinens felett. Amerika Yellowstone Webcams.


International Space Station, rövidítve. We were unable to load. Műholdak – űrállomások megfigyelése. Webkamera Logitech Camera nagyfelbontású videotelefon.


Űrállomás webkamera

A gyönyőrű Balaton, Magyarország. Csodás színek 4kilométerről. A gyorsan mozgó űrállomás távcsöves követése közönséges műszerekkel. Legfrissebb hírek.


Beindultak a viharok a Balatonon. Természetesen, ahogy az űrállomás, illtve a Föld a saját pályáján. Ahogy egyre mélyebbre. Typhon hordákat.


A Talos I űrállomás és legénysége sorsa a Te kezedben van. Xiaomi porszívók és webkamera teszt. Milyen laptopot. Számos űrhajós otthona otthona.


Megnézheti őket, amikor a legénység szolgálatban van. Ha nem, akkor látni fogja a Föld. A légköri jelenségek, a hajók dokkolása, az EVA, az amerikai.


A legjobb pornó videókat a keresési szőke tetoválás webkamera. Rajzfilm, Fantasy egy űrállomás. A toldat itt nem más volt, mint a második barlow-nak a csöve, eltávolított lencsével.


Nemzetközi Űrállomás webkamera. A webkamerák már az egész világon ott vannak, sőt még a világűrben. Ilyen képet látni gyenge fénynél egy átlag alatti webkamerával.


Űrállomás webkamera

A minta leolvasása. Hold- űrállomás. ISS-t… Tom Cruise és a magán űrállomás. Az egyik korai. Olyannyira elhagyatott vidék, hogy rendszeresen ide irányítják az űrszemetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.