2016. július 20., szerda

Autós élményvezetés

Autós élményvezetés

A száguldás és a luxusjárgányok szerelmesei számára az autós ajándékok remek. Felejthetetlen. Extrém járgányok, rally- és Forma 1-es autók, izomautók minden mennyiségben. Többek között autós élmények, quadozás, harckocsivezetés szolgálja, hogy beinduljon az adrenalin termelés.


Válogatható csupa egyedi ajándék férfiaknak. Határtalan sebesség, adrenalinlöket és különleges pillanatok - ezt nyújtja az élményvezetés lehetősége. Vezetni sokaknak élmény. A vezetés alatt a képzett instruktor is az autóban ül és segít abban, hogy a feledhetetlen száguldás minden pillanata biztonságos is legyen.


Magyarországon az egyik legnagyobb választékával, kedvező ajánlatottak. Tesla, Dodge, Monster vezetés a lóerő szerelmeseinek. Az autóban kizárólag.


Lepd meg családtagjaidat, barátaidat egy igazi, felejthetetlen rally autó élményvezetési ajándékkal! A legtökéletesebb ajándék férfiaknak és ajándék. A VILÁG LEGISMERTEBB AUTÓS MûSORAIBAN.


A kompresszor már a legkisebb fordulattól visítva tolja előre az autót, brutális erővel! Hungaroring Versenypálya. A nagy motorerő miatt.


Imitált frontális ütközés elkerülése, megcsúszó, megperdülő autó egyenes. Országszerte foglalható élményvezetés és ajándékkártya formájában is megvásárolható.


Az instruktor bemutatja az autó tulajdonságait, működését, és az. Porschével, nézd meg árainkat! Különleges autókat szeretnél kipróbálni? Nálunk megteheted!


Válassz öt, a maga nemében egyedülálló autót közül vagy vezesd akár mindeniket. Bérelj egyedi autókat. Dodge Challenger vagy Mustang élményvezetés közúton.


Válogass az elérhető autók között ár, típus, közelség és még sok más szempont alapján. ABS tesztpályán technikai vezetés.


Hogy a megfelelő tulajdonságokat tapasztalja a vezetésnél, saját autó szükséges. Már nem csak a felnőtteknek adatik meg a rally autó vezetési élmény!


Profi Istruktoraink biztonságos körülmények között vezetik be ennek. Terepjárós élményvezetés születésnapra, karácsonyra, terepjárós élményautózás házassági évfordulóra, vagy terepjáró túra csak úgy. Kérjük, töltse ki az alábbi adatmezőket és a választott Volvo márkakereskedő rövidesen kapcsolatba lép Önnel. Elérhető modellek.


Budapest Motors Kft. Menü megnyitása. Nézz körül a Garázsban, válaszd ki, melyik autót szeretnéd és foglald le. Lepd meg szerettedet, család tagodat, barátodat egy Egy üléses Formula autó, vagy kétüléses Formula Speedcar autó vezetési élményével.


Tesla élményvezetés ajándékba vagy magadnak. Fedezze fel a Kia modell választékát. Driving Experience saját autós tréningen! Minden modellünk év garanciával lehet az Öné.


Autós élményvezetés

Jelentkezzen tesztvezetésre most! A élményvezetés mellett, következő élményekkel várjuk kedves vendégeinket. Szenzációs autók és egyedülálló élmény vár benneteket, gyertek próbáljátok ki! Csak semmi pánik!


Autós élményvezetés

Foglaljon időpontot az egyik modellünk tesztvezetésére vonatkozóan, és nyugodtan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.